Voor het laatst aangepast: 9 februari 2022

Nieuw Patiëntensysteem (HIS)

Op maandag 14 februari neemt onze huisartsenpraktijk een nieuw patiëntensysteem in gebruik. Wij doen ons uiterste best om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Toch zult u er mogelijk enige hinder van ondervinden. Om u hierop voor te bereiden hebben wij daarom een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Verminderde bereikbaarheid 11 tot 21 februari 2022

Op donderdag 10 februari kunnen wij vanaf sluitingstijd van de praktijk niets meer plannen in de agenda’s.

Op vrijdag 11 februari kunnen wij geen afspraken met patiënten plannen en zijn wij alleen open voor spoedgevallen. We kunnen deze dag wel in onze patiëntendossiers kijken maar niets aanpassen. Het uitschrijven van herhaalrecepten, machtigingen, verwijzingen, urinecontroles etc. zijn die dag helaas ook niet mogelijk.

Op maandag 14 februari kunnen wij voor het eerst met het nieuwe systeem werken. Iedereen moet wennen aan het nieuwe systeem en dat vraagt in het begin meer tijd. Daarom plannen wij in deze week minder afspraken dan gebruikelijk.

We hopen vanaf maandag 21 februari weer met de normale capaciteit te kunnen werken, mocht dit toch niet haalbaar blijken, dan zullen we dit delen op onze website, Facebook en de beeldkrant in de wachtkamer.

Hoe kunt u ons extra helpen in de voorbereiding?

Bestel op tijd uw herhaalrecepten, aangezien dit van 11 tot en met 21 februari minder goed mogelijk zal zijn.  Ditzelfde geldt voor machtigingen etc.

Wij vragen uw geduld en medewerking. Wij doen ons uiterste best om de zorg te blijven verlenen zoals u die van ons gewend bent.

Kelly Thiesen

In 2017 ben ik afgestudeerd als verpleegkundig specialist binnen de huisartsenzorg. Sinds juli 2021 ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk in Reuver. Het is een warm team, waarin samenwerking voorop staat. Ik vind het belangrijk dat er voldoende ruimte en aandacht is voor de patiënt.

Per september 2021 ben ik ook opleider van Karlijn Janssen, verpleegkundig specialist in opleiding binnen deze praktijk