Voor het laatst aangepast: 12 juli 2021

Team

Wessels & Wegewijs is een maatschap bestaande uit twee huisartsenteams en wordt ondersteund door een team van assistentes en praktijkondersteuners somatiek en GGZ.

Huisartsenteams

Team 1:

Marlies Wegewijs

BIG-nummer: 29048856801

Aanwezig:
Maandag & dinsdag

Sylvia Wessels

BIG-nummer: 59049279501

Aanwezig:
Woensdag & vrijdag

Lieke Tobben

BIG-nummer: 19916953501

Aanwezig:
Maandag, woensdag & donderdag

Team 2:

Saskia Gommers

BIG-nummer: 39913761001

Aanwezig:
Dinsdag, woensdag & vrijdag

Annika Berkers

BIG-nummer: 39915610901

Aanwezig:
Maandag, dinsdag & donderdag

Praktijkondersteuners

De huisartsen worden ondersteund door de praktijkondersteuners-somatiek (POH-S) die zorg dragen voor de chronische zorg: de behandelketens voor mensen met Diabetes Mellitus, COPD, Cardiovasculaire aandoeningen, Astma. Ook hebben zij een rol in de ouderenzorg en de zorg voor terminale patiënten. Daarnaast staat er voor ons ook een praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) klaar. Zij begeleidt mensen met psychische klachten en is daarvoor speciaal opgeleid. De zorg die zij levert hoort bij huisartsenzorg en valt dus buiten uw eigen risico.

Jenny Meuwissen

BIG-nummer: 09059105430


POH-S

Evelien Griens-Wever

POH-S

Dorien Cloudt

POH-GGZ

Assistenten team

De doktersassistentes werken als team samen. Er zijn veel taken aan hen gedelegeerd. Buiten de telefonische triage, advisering t.a.v. zelfzorg, planning en administratie, doen zij uitstrijkjes, ECG, audiometrie, oortoilet, wrattenbehandeling met stikstof, injecties en vaccinaties. Ook meten zij de enkel-arm index, doen zij wondzorg en kunnen ze compressief zwachtelen. De assistentes hebben ook een ondersteunende rol bij spoedvisites: zij kunnen de AED bedienen, zuurstof toedienen en reanimeren. 

Gerdie Hubers

Coördinerend doktersassistente

Nadine Jeuken

Doktersassistente


Jackie Thijssen

Doktersassistente


Lieke Smeets

Doktersassistente


Tammy Beckers

Doktersassistente


Stagiaires

Onze assistentes Gerdie Huberts en Jacky Thijssen zijn aanvullend geschoold tot praktijkopleiders voor Gilde opleiding. Zij begeleiden stagiaires voor de opleiding doktersassistente. Regelmatig zullen stagiaires van verschillende opleidingsjaren ons team versterken en u helpen aan de telefoon, balie of in de behandelkamer.