16/04/2023

Team

Huisartsen

Marlies Wegewijs

BIG-nummer: 29048856801

Aanwezig:
Maandag- & woensdag

Saskia Gommers

BIG-nummer: 39913761001

Aanwezig:
Dinsdag, donderdag & vrijdag

Ron Engels

BIG-nummer: 09020873301

Aanwezig:
woensdag & vrijdag

Sylvia Wessels

BIG-nummer: 59049279501

Aanwezig:
Woensdag & vrijdag

Lieke Tobben

BIG-nummer: 19916953501

Aanwezig:
Maandag & donderdag

Rik Schoemakers

BIG-nummer: 19913322501

Aanwezig:
verschillend per week 1-2 dagen

Verpleegkundig specialisten

De VS behandelt patiënten van jong tot oud die voor een alledaagse klacht contact opnemen met de huisartsenpraktijk. Net zoals een huisarts neemt de VS en een anamnese af, doet lichamelijk onderzoek, stelt een diagnose, geeft advies of schrijft medicijnen voor. Ze werkt zelfstandig en overlegt als het nodig is met de huisarts. Een VS is een BIG-geregistreerde verpleegkundige met als vooropleiding hbo verpleegkunde. Daarna heeft zij een masteropleiding gevolgd: de Master Advanced Nursing Practice (MANP). In onze praktijk wordt ook een VS opgeleid.

Kelly Thiesen

BIG-nummer: 49915845430

Verpleegkundig Specialist (VS)

Karlijn Janssen

BIG-nummer 29922989230

Verpleegkundig Specialist (VS)

Praktijkondersteuners

De huisartsen worden ondersteund door de praktijkondersteuners-somatiek (POH-S) die zorg dragen voor de chronische zorg: de behandelketens voor mensen met Diabetes Mellitus, COPD, Cardiovasculaire aandoeningen, Astma. Ook hebben zij een rol in de ouderenzorg en de zorg voor terminale patiënten. Daarnaast staat er voor ons ook een praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) klaar. Zij begeleidt mensen met psychische klachten en is daarvoor speciaal opgeleid. De zorg die zij levert hoort bij huisartsenzorg en valt dus buiten uw eigen risico.

Jenny Meuwissen

BIG-nummer: 09059105430


POH-S

Renée van Betteraij

BIG-nummer: 89918603830

POH-S

Dorien Cloudt

POH-GGZ

Assistentes

De doktersassistentes werken als team samen. Er zijn veel taken aan hen gedelegeerd. Buiten de telefonische triage, advisering t.a.v. zelfzorg, planning en administratie, doen zij uitstrijkjes, ECG, audiometrie, oortoilet, wrattenbehandeling met stikstof, injecties en vaccinaties. Ook meten zij de enkel-arm index, doen zij wondzorg en kunnen ze compressief zwachtelen. De assistentes hebben ook een ondersteunende rol bij spoedvisites: zij kunnen de AED bedienen, zuurstof toedienen en reanimeren. 

Gerdie Hubers

Coördinerend doktersassistente

Nadine Jeuken

Doktersassistente


Jackie Thijssen

Doktersassistente


Lieke Smeets

Doktersassistente

Inge Willems-Konings

Doktersassistente


Tammy Beckers

Doktersassistente


Aggy Rutjens

Doktersassistente


Stagiaires

Onze assistentes Gerdie Huberts en Jacky Thijssen zijn aanvullend geschoold tot praktijkopleiders voor Gilde opleiding. Zij begeleiden stagiaires voor de opleiding doktersassistente. Regelmatig zullen stagiaires van verschillende opleidingsjaren ons team versterken en u helpen aan de telefoon, balie of in de behandelkamer.