Voor het laatst aangepast: 16 januari 2022

Nieuws

Partner van Limburg openharig
  • Nieuws ·

Limburg openhartig

Limburg Openhartig is een regionale campagne met als doel het taboe op mentale gezondheid te doorbreken openheid te vergroten.
huisarts
  • Nieuws ·

U zoekt een huisarts en woont niet in Reuver

Het spijt ons dat we we u  niet kunnen inschrijven als nieuwe  patiënt in onze praktijk. We begrijpen dat het vervelend voor u is dat u in uw eigen dorp niet terecht kunt. We willen u graag wijzen op de regionale oplossing van het Walk in center H4I in Venlo. Hier kunt u zich wel als patiënt melden en medische hulp krijgen
  • Nieuws ·

Mijn laatste levensfase

Wanneer u of iemand in uw omgeving niet meer beter wordt, komt er veel op u af. Omgaan met verschillende emoties en lichamelijke ongemakken. En dan nog de praktische keuzes waarvoor u komt te staan. www.mijnlaatstelevensfase.nl biedt informatie over (palliatieve) zorg en geeft overzicht van hulporganisaties in de regio Noord-Limburg.
  • Nieuws ·

Vakantieregeling zomer 23

In de zomer zijn de artsen en verpleegkundigen per tourbeurt met vakantie. Controle consulten worden waar dit kan uitgesteld, voor zaken die niet kunnen wachten nemen de aanwezige artsen en verpleegkundigen waar. Lees hier het rooster van afwezigheid
  • Nieuws ·

Wessels&Wegewijs in Puik

Sylvia Wessels en Marlies Wegewijs zijn 20 jaar geleden in Reuver gaan werken als huisarts. Nu zijn zij al bijna 20 jaar prkatijkhouder. Lees meer over hen in het artikel in Puik.