Voor het laatst aangepast: 16 januari 2022

Nieuws

  • Nieuws ·

Vakantieregeling zomer 23

In de zomer zijn de artsen en verpleegkundigen per tourbeurt met vakantie. Controle consulten worden waar dit kan uitgesteld, voor zaken die niet kunnen wachten nemen de aanwezige artsen en verpleegkundigen waar. Lees hier het rooster van afwezigheid
  • Nieuws ·

Wessels&Wegewijs in Puik

Sylvia Wessels en Marlies Wegewijs zijn 20 jaar geleden in Reuver gaan werken als huisarts. Nu zijn zij al bijna 20 jaar prkatijkhouder. Lees meer over hen in het artikel in Puik.
gezondheidsmarkt Reuver
  • Nieuws ·

Gezondheidsmarkt Reuver

Ook praktijk Wessels&Wegewijs is aanwezig op de de gezondheidsmarkt gemeente Beesel op 26 augustus. Samen met Alma Tadema laten we zien wat Welzijn op Recept is.
Verigo
  • Nieuws ·

Duizelig? Oefenen!

Heeft u langer dan 1 maand last van duizeligheid? En wordt het erger doordat u uw hoofd beweegt? Vertigo Training kan dan een oplossing zijn! Start nu gratis met Vertigo Training
  • Nieuws ·

Welzijn op recept

Wat is Welzijn op Recept? In huisartsenpraktijken kunnen huisartsen, praktijkondersteuners en andere hulpverleners je doorverwijzen naar een welzijnscoach. Bijvoorbeeld als je somberheid ervaart, actiever wilt worden of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten. In veel gevallen zijn medicijnen niet de beste oplossing. Dan kan Welzijn op Recept een goede oplossing zijn. Dat is een verwijsbrief voor een gesprek met een welzijnscoach. De welzijnscoach is Alma Tadema.