Voor het laatst aangepast: 16 januari 2022

Nieuws

  • Nieuws ·

Welzijn op recept

Wat is Welzijn op Recept? In huisartsenpraktijken kunnen huisartsen, praktijkondersteuners en andere hulpverleners je doorverwijzen naar een welzijnscoach. Bijvoorbeeld als je somberheid ervaart, actiever wilt worden of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten. In veel gevallen zijn medicijnen niet de beste oplossing. Dan kan Welzijn op Recept een goede oplossing zijn. Dat is een verwijsbrief voor een gesprek met een welzijnscoach. De welzijnscoach is Alma Tadema.
  • Nieuws ·

Overlijden Patrick Albert

Erg verdrietig zijn wij na het overlijden van onze dierbare collega en vriend Patrick Albert. Meer dan 20 jaar hebben we met elkaar mogen samenwerken. Veel meegemaakt, gebouwd aan de huisartsenzorg in Reuver, maar vooral ook veel plezier samen gehad. ‘Joie de Vivre’ was zijn levensmotto en deze is dan ook in de kernwaarden van onze praktijk gekomen.
  • Nieuws ·

PSpilot wordt LEEF!

De PS-pilot (psychosomatische zorg)  is uit zijn pilotfase gegroeid. Het samenwerkingsverband van de poh-ggz, psychosomatisch fysiotherapeut, ergotherapeut en psychosociaal therapeut…