Voor het laatst aangepast: 16 januari 2022

Nieuws

  • Nieuws ·

Bericht griepvaccinatie en pneumococ vaccinatie

Heeft u een uitnodiging voor de griep of pneumococcen vaccinatie ontvangen, maar is het niet gelukt om op de datum te komen of wellicht bent u de afspraak vergeten? Wij vinden het belangrijk dat u de vaccinatie wel nog kunt halen als u dat wilt. De oproep voor de pneumococcen vaccinatie krijgt u namelijk maar 1x per 5 jaar.
  • Nieuws ·

Covid vaccinatie update

Het zou kunnen dat u wel tot de doelgroep hoort: U bent tussen de 12 en 60 jaar en komt in aanmerking komt voor de griepprik, maar u heeft geen uitnodiging van de huisarts gekregen voor de Covid-vaccinatie. U kunt in dit geval zonder uitnodiging toch nu al een Covid-vaccinatie gaan halen.
  • Nieuws ·

Griepvaccinaties 2022

vrijdag 21 oktober griepprik van 15-20:00 uur in de Schakel in Reuver voor patiënten van Wessels&Wegewijs. Neem uw uitnodiging mee.
  • HIX ·

PGO-gebruikerstest

Een PGO is een app of een website waarmee u gegevens over uw gezondheid kunt verzamelen. Dit is een nieuw hulpmiddel in de zorg en dat gaan we testen.
  • Nieuws ·

Welzijn op recept

Wat is Welzijn op Recept? In huisartsenpraktijken kunnen huisartsen, praktijkondersteuners en andere hulpverleners je doorverwijzen naar een welzijnscoach. Bijvoorbeeld als je somberheid ervaart, actiever wilt worden of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten. In veel gevallen zijn medicijnen niet de beste oplossing. Dan kan Welzijn op Recept een goede oplossing zijn. Dat is een verwijsbrief voor een gesprek met een welzijnscoach. De welzijnscoach is Alma Tadema.