Voor het laatst aangepast: 8 december 2020

Praktijkinformatie

DSC_0403

Team ondersteunend personeel

Huisartsenpraktijk Wessels & Wegewijs Reuver is een maatschap bestaande uit twee huisartsenteams en wordt ondersteund door een team van assistentes en praktijkondersteuners somatiek en GGZ.

Assistentes
De assistentes werken als team samen. Er zijn veel taken aan hen gedelegeerd. Buiten de telefonische triage, advisering t.a.v. zelfzorg, planning en administratie, doen zij uitstrijkjes, ECG, audiometrie, oortoilet, wrattenbehandeling met stikstof, injecties en vaccinaties. Ook meten zij de enkel-arm index, doen zij wondzorg en kunnen ze compressief zwachtelen. De assistentes hebben ook een ondersteunende rol bij spoedvisites: zij kunnen de AED bedienen, zuurstof toedienen en reanimeren.

De volgende doktersassistentes staan voor u klaar:
Gerdie Huberts (coördinerend doktersassistente), Jackie Thijssen, Tammy Beckers,  Lieke Smeets, Nadine Jeuken.

Stagiaires
Onze assistentes Gerdie Huberts en Jacky Thijssen zijn aanvullend geschoold tot praktijkopleiders voor Gilde opleiding. Zij begeleiden stagiaires voor de opleiding doktersassistente. Regelmatig zullen stagiaires van verschillende opleidingsjaren ons team versterken en u helpen aan de telefoon, balie of in de behandelkamer.

Praktijkondersteuners
POH-S
De huisartsen worden ondersteund door de praktijkondersteuners die zorg dragen voor de chronische zorg: de behandelketens voor mensen met Diabetes Mellitus, COPD, Cardiovasculaire aandoeningen, Astma. Ook hebben zij een rol in de ouderenzorg en de zorg voor terminale patiënten.

Onze praktijkondersteuners somatiek (POH-S) zijn:
J.Meuwissen-Vergoossen (BIG-nummer: 09059105430)
Fenna Snijders

POH-GGZ
Daarnaast staat er voor ook een praktijkondersteuner GGZ klaar. Zij begeleidt mensen met psychische klachten en is daarvoor speciaal opgeleid. De zorg die zij levert hoort bij huisartsenzorg en valt dus buiten uw eigen risico.

Onze praktijkondersteuner GGZ (POH-ggz) is Dorien Cloudt.