Voor het laatst aangepast: 6 februari 2024

U zoekt een huisarts en woont niet in Reuver

Veel huisartsenpraktijken in Noord-Limburg zijn gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Dan kan het zijn dat u in uw eigen woonplaats niet bij een huisarts kan worden ingeschreven, en heeft u misschien de vraag of u bij ons in Reuver terecht kan.

Het spijt ons dat we we u  niet kunnen inschrijven als nieuwe  patiënt in onze praktijk. We begrijpen dat het vervelend voor u is dat u in uw eigen dorp niet terecht kunt.

We willen u graag wijzen op de regionale oplossing van het Walk in center H4I in Venlo. Hier kunt u zich wel als patiënt melden en medische hulp krijgen

Meldt u het probleem ook bij uw zorgverzekeraar. De verzekeraar heeft een zorgplicht en houdt een wachtlijst bij. Ze kunnen u informeren in geval uw praktijk in uw eigen dorp wel weer ruimte heeft .

Tot die tijd kunt u van huisartsenzorg voorzien worden door H4I Venlo.

Kelly Thiesen

In 2017 ben ik afgestudeerd als verpleegkundig specialist binnen de huisartsenzorg. Sinds juli 2021 ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk in Reuver. Het is een warm team, waarin samenwerking voorop staat. Ik vind het belangrijk dat er voldoende ruimte en aandacht is voor de patiënt.

Per september 2021 ben ik ook opleider van Karlijn Janssen, verpleegkundig specialist in opleiding binnen deze praktijk