Voor het laatst aangepast: 28 maart 2024

Limburg openhartig

Wessels&Wegewijs zet zich in voor een openhartig Limburg! 

Limburg Openhartig is een regionale campagne met als doel het taboe op mentale gezondheid te doorbreken openheid te vergroten. Door mentale gezondheid een gezicht te geven, ontstaat wederzijds begrip en bouwen we aan een samenleving waarin iedereen kan meedoen.  

Wessels&Wegewijs is partner van Limburg Openhartig en zal daarom in de komende periode intern en extern stilstaan bij het onderwerp mentale gezondheid. Als onderdeel daarvan zullen we tijdens de looptijd van de campagne enkele berichten van Limburg Openhartig onder de aandacht brengen.  

Wil je meer weten over Limburg Openhartig? Bekijk dan de website https://limburgopenhartig.nl voor openhartige verhalen van mede-Limburgers, gesprekstips voor openhartige gesprekken en feiten over mentale gezondheid.

Partner van Limburg openharig

Kelly Thiesen

In 2017 ben ik afgestudeerd als verpleegkundig specialist binnen de huisartsenzorg. Sinds juli 2021 ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk in Reuver. Het is een warm team, waarin samenwerking voorop staat. Ik vind het belangrijk dat er voldoende ruimte en aandacht is voor de patiënt.

Per september 2021 ben ik ook opleider van Karlijn Janssen, verpleegkundig specialist in opleiding binnen deze praktijk