Voor het laatst aangepast: 7 december 2022

vragenlijst over de huisartsenpraktijk

 

Uw huisartsenpraktijk wil graag weten hoe u de zorg ervaart. Wij horen graag uw mening zodat wij onze zorg nog beter kunnen maken. Het invullen van de vragenlijst is dus erg belangrijk en wij zijn blij met uw deelname.

Wat willen wij weten?

In dit onderzoek vragen wij naar uw ervaring met de geleverde zorg door de praktijk en de zorgverlener die u geholpen heeft. Had u het gevoel dat er naar u werd geluisterd? Was de behandelaar duidelijk? Werd u goed doorverwezen? Zijn er verbeterpunten? Door uw ervaring te delen, kunnen wij de zorgverlening beter laten aansluiten op uw wensen.

Doet u mee?

Het invullen van de vragenlijst duurt enkele minuten. Als u klaar bent, verstuurt u de antwoorden eenvoudig door op “verzenden” te klikken. Alle antwoorden worden anoniem verzameld. Wij geloven namelijk dat dit de beste manier is om eerlijke antwoorden te krijgen. Deelnemen is niet verplicht, maar wordt erg gewaardeerd. Want hoe meer mensen meedoen, hoe betrouwbaarder de uitkomst.

Kelly Thiesen

In 2017 ben ik afgestudeerd als verpleegkundig specialist binnen de huisartsenzorg. Sinds juli 2021 ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk in Reuver. Het is een warm team, waarin samenwerking voorop staat. Ik vind het belangrijk dat er voldoende ruimte en aandacht is voor de patiënt.

Per september 2021 ben ik ook opleider van Karlijn Janssen, verpleegkundig specialist in opleiding binnen deze praktijk